ODRŽANA MEĐUNARODNA NAUČNA KONFERENCIJA NA VLAŠIĆU

Dana 13 – 14. decembra 2019. godine na Vlašiću, Bosna i Hercegovina, održana je XX Međunarodna naučna konferencija pod nazivom EKONOMIJA I GLOBALIZACIJA, VLADAVINA PRAVA I MEDIJI  U USLOVIMA DIGITALIZACIJE U ZEMLJAMA ZAPADNOG BALKANA u organizaciji Internacionalnog Univerziteta Travnik u Travniku, BiH, u saradnji sa Centrom za strateška istraživanja nacionalne bezbednosti – CESNA B, Beograd, Univerzitetom Ruse „Angel Kanchev“, Bugarska i Univerzitetom za audiovizuelne umetnosti ESRA, Skoplje, Republika Severna Makedonija.

Uvodno plenarno predavanje imao je direktor Centra za strateška istraživanja nacionalne bezbednosti – CESNA B, Beograd akademik prof. dr Slobodan Nešković na temu MEDIJI I DIGITALNA DIPLOMATIJA U EKONOMIJI POSTMODERNE EPOHE GLOBALIZACIJE. U radu skupa učestvovali su i saradnici Centra: akademik prof. dr Mladen Bodiroža, akademik prof. dr Radomir Biočanin i dr Mirko Tešić.

U prvom delu rada skupa rektor Internacionalnog Univerziteta Travnik akademik prof. dr Ibrahim Jusufranić uručio je akademiku prof. dr Slobodanu Neškoviću „PLAKETU za uspješnu saradnju, aktivno učešće i promociju rada Internacionalnog Univerziteta Travnik u Travniku“.

Komentari su zatvoreni.